Як приготувати варення із замороженої журавлини?

варення із замороженої журавлини

Журавлина – неймовірно корисна ягода, на смак кисла з невеликою гіркуватістю, тому їсти її в свіжому вигляді мало хто любить. Щоб їсти журавлину було більш приємно, можна приготувати з неї варення.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
25 год 0 хвДрук
  • Можна використовувати заморожену самостійно журавлину або придбану в магазині.
  • Журавлину повністю розморозьте, засипте цукром і залиште в холодильнику на добу.
  • За цей час журавлина пустить сік і цукор майже повністю розтане.
  • Поставте каструлю з журавлиною на вогонь, доведіть до кипіння, потім варіть варення на повільному вогні 50-60 хвилин, періодично помішуючи.
  • Гаряче варення викладіть в стерилізовану банку і закатати її чистою кришкою.

Зберігайте варення в прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь