Як зварити журавлинове варення з апельсином?

варення з журавлини і апельсину

Чудове варення з журавлини і апельсина – натуральне джерело вітаміну С. Аромат апельсина прекрасно гармонує з яскравим журавлинним смаком, такий десерт неодмінно сподобається вашій родині.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Апельсини ретельно вимийте, обшпарте окропом і просушіть. Зріжте цедру і видавіть сік.
  • У каструлю всипте цукор і влийте апельсиновий сік. Доведіть сироп до кипіння.
  • Журавлину переберіть і помийте. Викладіть журавлину в сироп, варіть 10 хвилин на помірному вогні після кипіння.
  • Потім додайте в варення апельсинову цедру і продовжуйте варити ще пару хвилин.
  • Гаряче варення розкладіть по стерилізованим банкам, закатати їх чистими кришками. Закачування остудіть в перевернутому стані і зберігайте в прохолодному місці.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь