Просте і смачне варення з журавлини без варіння

варення з журавлини без варіння

Завдяки своїм цілющим властивостям журавлиннове варення може бути використано в якості жарознижуючого або імуностимулюючого засобу при легких нездужаннях або переохолодженні. Приготувати його зовсім нескладно.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
60 хвДрук
  • Інгредієнти для варення необхідно брати з розрахунку 1 частина ягід і 2 частини цукру. Ягоди помийте і відкиньте на друшляк, щоб стекла вода.
  • Засипте ягоди цукром.
  • Перетріть ягоди з цукром дерев’яною лопаткою або блендером.
  • Банки для зберігання варення помийте і простерилизуйте. Банки наповніть варенням на ¾ обсягу, так як цукор ще буде розчиняться і маса буде трохи збільшуватися.

Таке журавлинне варення ідеально для чаювання в холодну пору року.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь