Покроковий рецепт приготування варення з журавлини з яблуками

варення з журавлини з яблуками

Неймовірно смачне варення з журавлини і яблук стане прекрасним доповненням до чаю або солодкою начинкою для домашніх пирогів. Для варення краще відібрати дуже зрілу журавлину і соковиті кисло-солодкі яблука.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Яблука і журавлину помийте.
  • Викладіть журавлину в каструлю, додайте півсклянки води, поставте на вогонь і варіть, поки ягоди не стануть лопатися.
  • Після цього додайте цукор.
  • Яблука наріжте часточками, викладіть в каструлю. Перемішайте варення і продовжуйте варити 20-30 хвилин після кипіння на середньому вогні.
  • Потім розкладіть готове варення по стерилізованим банкам, закрийте їх кришками і остудіть, закутавши ковдрою. Після того, як закачування охолонуть, перемістіть їх на зберігання в прохолодне місце.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь