Торт в пляшці

торт в пляшці з сухофруктами і горіхами
Час приготування: 30 хв

Ласунам начебто мене складно стежити за фігурою. Тільки сядеш на дієту, як чергове тістечко дивиться на тебе спокусливим поглядом. Ну як тут встоїш. Але я не звикла здаватися. І завжди шукаю альтернативні рішення. Тепер, коли чую звабливий поклик солоденького, готую цей торт в пляшці. У ньому тільки натуральні і корисні інгредієнти.

Крем-десерт не містить цукру і борошна, зате там багато горіхів і сухофруктів. А збита сирна основа робить торт легким і ніжним. Все, що від вас вимагається — скласти складові в пляшку і відправити в холодильник. Хіба може бути простіше?

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
30 хвДрук
  • У глибокій мисці змішайте сир, сметану, ванільний екстракт і мед. Збийте масу занурювальним блендером до однорідного стану. Додайте сушену журавлину, фундук і фісташки.
  • Замочіть желатин в холодній воді за інструкцією, потім розпустіть на водяній бані або в мікрохвильовці. Влийте желатин тонким струменем в сирну масу, постійно її помішуючи.
  • Подрібніть ножем курагу, фініки і волоські горіхи. Додайте їх до сирної маси і ретельно перемішайте. Візьміть чисту пластикову пляшку і відріжте горлечко. Перекладіть суміш в пляшку і накрийте фольгою.
  • Приберіть пляшку в холодильник на 2-3 години. Потім акуратно розріжте ножицями з одного боку і витягніть десерт. Наріжте скибочками і подавайте.

Сирний десерт відмінно тримає форму. Тільки подивіться, як він ефектно виглядає в розрізі. Спробуйте додати трохи цукатів, шоколадної крихти або какао в сир. І ви отримаєте абсолютно новий, неповторний смак.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь