Хрін з медом і журавлиною

Хрін з медом і журавлиною

Цей соус можна залишити в прохолодному місці на кілька місяців. Завдяки кисло-солодким добавкам виходить приємний смак. Представлений рецепт покроковий стане в нагоді тим, хто хоче заготовити на зиму відмінні закуски.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
40 хвДрук
  • Коренеплід необхідно почистити, помити, подрібнити за допомогою м’ясорубки.
  • Потім через цей прилад пропускають журавлину.
  • У остигнувшій кип’яченій воді розчиняють мед.
  • Необхідно змішати всі компоненти, посолити заготовку.
  • Залишається помістити приправу в підготовлені баночки і відправити в холодильник.

Цей соус не тільки смачний, але і корисний, допомагає зміцнювати імунітет. Вживання приправи дозволяє не допустити сезонних застуд.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь