Квашена капуста з журавлиною і яблуками

Час приготування: 72 год 23 хв

Ділюся рецептом квашеної капусти з журавлиною і яблуками. Я дуже люблю ферментовану капусту, а за цим рецептом вона виходить дуже смачною і хрусткою. Готується все просто і відносно швидко.

Опис приготування:

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати квашену капусту з журавлиною і яблуками. Кількість цукру і солі краще додавати на свій смак. Якщо любите капусту солодше, то беріть солодкий сорт яблук, покисліше — зелені. Перед подачею капусту можна заправити рослинною олією і подавати як закуску до основної страви.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 936 ккал
Білки: 56 г
Жири: 3.7 г
Вуглеводи: 169 г
Кроки
72 год 23 хвВідеорецептДрук
  • Підготуйте всі інгредієнти.
  • Капусту тонко наріжте. Перекладіть в миску.
  • Моркву натріть на крупній тертці.
  • Додайте сіль і цукор. Перемішайте і розімніть руками.
  • Додайте журавлину, перемішайте.
  • Яблуко наріжте тонкими часточками.
  • Викладіть в банку шарами капусту і яблука.
  • Залиште банку в теплому місці на 4-5 днів. Кожен день робіть проколи дерев’яною паличкою, щоб не накопичувалися гази.

Квашена капуста з журавлиною і яблуками готова. Приємного апетиту!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 4 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь