Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
99.8 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
898
ккал
30 хв4
Спагетті з брокколі та мигдалем (Spagetti con crema di broccoli e mandorle tostate) – один вегетаріанських варіантів приготування спагетті, найпопулярнішого різновиду італійської пасти.
20 хв5
Паста аль помодоро (Pasta al pomodoro) – традиційна страва італійської кухні з пасти. Паста аль помодоро є швидким варіантом приготування пасти в томатному соусі. Пасту аль помодоро можна.
30 хв4
Паста з гарбузом та грибами (Pasta zucca e funghi) – один з вегетаріанських варіантів приготування класичної італійської пасти. Нижче ми наводимо італійський рецепт пасти з гарбузом та грибами.
40 хв5
Рис по-кантонськи ( Rіso alla cantonese) – цей рецепт дуже люблять в Італії, хоча його коріння сягає в Китай. Назва рису по-кантонськи походить від китайського міста Кантон (Canton).
50 хв2
Фріко (Frico) – сирний коржик, типовий для італійського регіону Фріулі. Готують фріко із твердого сиру, картоплі та води. Фріко зазвичай подають як закуску до супів або рагу, а...
40 хв3
Курка алла путанеска (Pollo alla puttanesca)  – швидка італійська страва з курки.  Готується за тим же принципом, що і страва з незвичайною легендою  «Спагетті алла путанеска» , тобто
1 год 20 хв2
Фокаччині (Focaccine) –  італійські коржики з начинкою.  Традиційно фокаччині готують із картоплі, але також популярні варіанти з рису. Фокаччині з рису з шинкою
40 хв6
Паста боскайола (Pasta alla boscaiola) – традиційна італійська страва з пасти. Паста боскайола являє собою пасту з печерицями та білими грибами. Нижче ми наводимо традиційний італійський рецепт пасти.
25 хв3
Спагетті алла путанеска (Spagetti alla puttanesca) – один з варіантів приготування італійської пасти. Рецепт спагетті алла путанеска цікавий не лише своїм смаком та легкістю приготування
50 хв5
Лазання з броколі (Lasagne con broccoli) – вегетаріанський варіант популярної італійської страви лазіння. Лазання являє собою запіканку з широких пластів пасти з сиром та різними соусами та наповнювачами.
35 хв4
Мігліо алла маринара (Miglio alla marinara) – традиційне італійське поєднання гарніру з пшонки з додаванням оливок та каперсів. Просте блюдо із пшонки, при цьому цікавий, незвичайний смак.
45 хв5
Рагу алла Болоньєзе ( Ragu alla bolognese) –  традиційний італійський рецепт, що народився в регіоні Емілія Романья. Існує багато різних рецептів рагу болоньєзе, вони різняться
35 хв5
Спагетті Аматричана ( Spagetti all’Amatriciana) – популярна італійська страва, різновид італійської пасти з соусом Аматричана. Спагетті Аматричана  дуже часто асоціюють з Римом
1 год 45 хв6
Лазанья (Lasagne) – традиційна страва італійської кухні. Лазання є запіканкою, яка готується з широких пластів пасти, що чергуються з соусами, м’ясом і сиром.
капрезе
25 хв5
Капрезе – традиційний італійський салат. Одна з улюблених італійцями закусок, про «антипасто». Італійці люблять капрезе не лише за схожість з італійським прапором (хоч вони і знатні патріоти), а.
капоната
35 хв4
Капоната (Caponata) – сицилійське рагу з баклажанів у кисло-солодкому соусі. Існує безліч місцевих варіацій із використанням різних інгредієнтів. Основними для капонати є баклажани
50 хв4
Різотто із зеленим горошком та беконом (Risotto con piselli e bacon) – один з варіантів приготування традиційної італійської страви різотто.
40 хв2
Скалопіні алла піцайола (Scaloppine con salsa alla pizzaiola) – скалопіні з томатним соусом для піци. Взагалі скалопіні (Scaloppine) – зменшувальне у множині від італійського
10 хв4
Бутерброди з грушею та сиром – це оригінальна кулінарна ідея для ваших сніданків, перекусів і навіть свят. Така закуска виходить цікавою до смаку. Вас приємно здивує грушева насолода...
10 хв4
Авокадо добре поєднується смаком з яйцем і ці інгредієнти виходять смачною та корисною начинкою для бутербродів. Часто такі бутерброди готуються з яйцем-пашотом, але в цьому простому рецепті змішаємо.