Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки
99.9 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
900
ккал
рецепт мантів з гарбузом
1 год 50 хв5
Манти можна готувати з різними начинками, додаючи до дрібно нарізаного м’яса різні овочі. В даному варіанті це гарбуз. Манти виходять соковитими, ароматними, подаються з томатно-часниковим соусом.
1 год 15 хв6
В даному рецепті вам пропонується додати в вівсяне печиво банани. Вони додадуть цій випічці м’якість, вологість і дуже ніжний присмак, що дуже подобається дітям.
40 хв2
Стейки, як правило, готуються з шийно-реберної частини без кістки. Ці частини багаті жировими прошарками. Смажити стейк найкраще на сковороді-гриль. Блюдо виходить соковитим і ароматним
37 хв3
Стейк синьої зубатки на сковороді – це страва, яка готується за лічені хвилини і вражає своїми смаковими характеристиками, що супроводжуються чудовим ароматом, який заповнить все ваше житло ще.
35 хв4
Яскравий салат з огірком, солодким перцем і морквою по-корейськи — літо в банку! Закрийте трохи сонячних променів на зиму. З цим рецептом у вас завжди буде можливість поласувати...
Фарширована риба по-одеськи
60 хв6
Фаршировану рибу, як всім відомо, найкраще готують в Одесі. Я пропоную вам простий рецепт фаршированої риби по-одеськи у вигляді рулету. Готувати нескладно, а результат вас приємно здивує.
60 хв6
Ці закарпатські рулетики зі свинини називаються дуже колоритно — «Цибулячки». Вся справа в тому, що вони наповнені начинкою з маринованої цибулі. Цей продукт українською мовою називається “
60 хв4
Якщо у вас є шматок хорошого якісного м’яса і ви не знаєте, що ж таке оригінальне приготувати, адже відбивні і котлети вже приїлися, пропонуємо вам зробити смачні ароматні...
1 год 10 хв6
Коли я перший раз вирішила постити, думала, що швидко зірвуся. Я дуже люблю смачно поїсти, а пісні страви здавалися прісними. Подруга, яка вже багато років практикує таке, запропонувала...
30 хв4
Першу половину літа я день у день готувала кабачкові оладки. Що поробиш, дівати кабачки було вже нікуди. А коли запаси почали закінчуватися, перейшла на цибулю. Цибульники з манкою...
2 год 0 хв10
Коли востаннє відпочивали з мамою у Львові, пройшлися по всіх знаменитих закладах. І в кожному з них спробували хоча б шматочок легендарного Львівського сирника. Але найбільше мені сподобався.
60 хв5
Під час моєї першої поїздки в Закарпаття я була вражена не тільки дивовижною природою, а й щирим гостинністю місцевих жителів. Різноманітні традиційні страви стояли на столі кожен день!...
Львівські пончики на дріжджах і молоці
1 год 40 хв4
Під час останньої нашої поїздки до Львова ми з чоловіком постаралися зайти в усі знамениті заклади національної кухні. Чоловік, звичайно, був в захваті від місцевих домашніх ковбасок і.
Пісні сінабони
2 год 30 хв6
Сінабони — булочки з дріжджового тіста з корицею, названі вони через однойменне кафе, в якому готується ця випічка. Відкрилося воно в Америці у 1985 році. З того часу...
40 хв2
Китайські пельмені зі скляного тіста — це легка закуска, яку можна приготувати з будь-якою начинкою. Зазвичай для цього використовують креветки, фарш або овочі. З кожною з таких начинок...
Чебуреки з яловичиною від Євгена Клопотенка
40 хв8
Переможець кулінарного шоу «МастерШеф» переконаний, що запорука смачних чебуреків — правильно підготовлена ​​начинка. За словами Євгена Клопотенка, у фарш необхідно додати кілька обов’
Українські налисники на молоці з сиром
30 хв8
Замість просто наповнювати тонкі млинці начинкою, я готую налистники з сиром. На перший погляд, це одне й те саме, але ні. Млинці для налистників зазвичай печуть несолодкі, щоб...
Дріжджовий цибульний хліб у духовці
2 год 40 хв8
Спробувавши одного разу домашній хліб, я не змогла пробачити собі роки покупок цієї випічки в магазині. Приготовлений своїми руками продукт набагато м’якший і смачніший, з’
35 хв4
Азіатські страви хороші тим, що більшість із них не потребують тривалої термообробки. Звичайно ж, насамперед це стосується закусок. Так, приготування ароматного овочевого салату по-азіатськи
45 хв6
Зізнатися, я була дуже здивована, дізнавшись про існування подібної страви. Адже вона явно вибивається серед звичної нам вітчизняної кулінарії. Виявилося, що це досить популярна страва у Німеччині.