Котлети з консервованої сардини

Котлети з консервованої сардини – це оригінальна та дуже дешева страва для обіднього меню. Їх можна подати разом із соусами або з легким гарніром із овочів. Рис можна взяти будь-який, на смаку котлет це не дуже відіб’ється.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Візьміть всі інгредієнти за списком. Цибулю і моркву очистіть, і обмийте проточною водою.
  • Закип’ятіть воду у каструлі, посоліть її. Промийте рис і викладіть в каструлю, варіть після закипання до готовності 13-15 хвилин.
  • Готовий рис відкиньте на друшляк і промийте проточною водою.
  • Очищену морквину натріть на тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками.
  • Викладіть овочі на розігріту з рослинною олією сковороду і смажте їх протягом 4 хвилин до м’якості.
  • З рибної консерви злийте олію, а шматочки риби розімніть вилкою.
  • В миску викладіть рибну масу, варений рис та овочеву засмажку.
  • Розбийте куряче яйце, всипте манну крупу, сіль і мелений перець.
  • Добре перемішайте масу і залиште на 15 хвилин, щоб манка розм’якла.
  • Вологими руками зліпите котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях.
  • Розігрійте сковороду на сильному вогні, влийте рослинну олію і викладіть котлети.
  • Смажте котлети на помірному вогні по 5-7 хвилин у кожній стороні.

Котлети з рибних консервів готові, можна подавати їх на обід або вечерю. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь