Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
5.0 г.
Вуглеводи
31
ккал
40 хв2
У салатницю відправляється нарізані селера і яблука. Потім вони заливаються лимонним соком і все перемішується. Далі туди додається промиі родзинки, подрібнені волоські горіхи, все
бутерброди з авокадо та креветками
50 хв3
Бутерброди з авокадо та креветками — це вишуканий і корисний перекус, який здатен здивувати своїм смаком і зовнішнім виглядом. Соковиті креветки у поєднанні з ніжним авокадо та свіжими...
2 год 0 хв10
З настанням зими приправа “Полтавська” стає королевою нашого столу. Ми додаємо її в перші і другі страви і навіть подаємо як самостійний гарнір до риби, птиці або червоного...
20 хв4
З тунцем, який має оригінальний смак схожий на м’ясо, готують різноманітні салати, а додана рукола тільки підкреслить смак риби і додасть салату легкий присмак горіха з невеликою гіркуватістю.
30 хв2
Салат з баклажанів з солодким соусом – закуска зі східними нотками. Готується максимально легко і швидко. Соус надає інгредієнтам оригінальну родзинку. Блюдо виглядає дуже красиво.
2 год 5 хв8
Для цього супу готуються фрикадельки з курячої грудки. Вони виходять ніжними і ароматними. Картопля тут не використовується, так як вона буде перебивати смак галушок з яйця, борошна, води,.
35 хв2
Вермішелевий суп з свининою – це прекрасний варіант для ситного і смачного обіду, на підготовку якого у вас піде не більше півгодини. За такий короткий термін, перша страва...
маринад для червоної цибулі
1 год 20 хв8
Маринована цибуля є чудовою альтернативою сирій. Вона не має неприємного запаху і гострої гіркоти. Ми розповімо про дуже простий спосіб маринування червоної цибулі, який легко можна повторити у.
60 хв2
Швидкий, але дуже смачний і вишуканий салат. У ньому прекрасно все: збалансований склад корисних продуктів, ніжна консистенція і натуральний смак. Його можна їсти на сніданок, обід і вечерю.
1 год 20 хв4
Корисний і поживний суп виходить з філе індички. Домашнє блюдо вийде легким і не калорійним. Подавайте апетитне частування до обіду. Сподобається як дорослим, так і дітям.
бутерброди з шпротами на смаженому хлібі
60 хв6
Блюдо виходить дуже смачним, тому не дивуйтеся, якщо тарілка швидко спорожніє. Закуска виходить досить калорійною і ситною. Свіжу нотку бутербродів, надають скибочки огірків, які входять
салат з тунцем і авокадо
40 хв4
Тунець і авокадо – ідеальне поєднання як з точки зору смаку, так і за збалансованим складом. Робимо на основі цього поєднання салат. Для соковитості і свіжості додаємо огірки...
Маринована капуста великими шматками
12 год 15 хв3
Що може бути краще, ніж соковита, хрустка і неймовірно смачна маринована капуста? З цим рецептом готувати таку капусту ви зможете практично кожен день, адже на її приготування йде...
1 год 25 хв4
Салат з сердечками, яйцем і огірком порадує вас цікавим смаком і неймовірною соковитістю. Для приготування апетитного частування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий
10 хв6
Якщо вдома немає сметани або кефіру для приготування основи, можна змішати майонез і молоко. Для цих цілей можна використовувати вже трохи скисле молоко і залежаний майонез, це відмінний...
2 год 0 хв5
Якщо вам потрібно більш ситне блюдо, ніж просто запечені овочі, тоді додайте в рататуй м’ясний фарш. Блюдо вийде дуже смачним і в міру легким, а тому сподобається навіть...
1 год 50 хв4
Квасоля – повноцінний продукт для тих, хто відмовився від м’яса або з якихось причин не може його їсти. Квасолевий білок містить необхідні елементи для підтримки здоров’
1 год 20 хв1
Аджика з помідорів з морквою порадує вас насиченим смаком, апетитним зовнішнім виглядом і ароматом. Такий продукт точно урізноманітнює ваш домашній стіл. Подавайте як доповнення до м’
варення з ревеню і імбиру
2 год 20 хв10
Це одне з найпопулярніших видів варення. Воно смачне, ароматне і дуже корисне. За цим рецептом у вас вийде варення однорідної консистенції, що нагадує джем.
вірменська пасуц долма
2 год 50 хв10
Пропонуємо вам спробувати ситне і корисне вірменське блюдо. Пасуц долма або по-іншому пісна долма підходить для правильного харчування. Виноградне листя робить блюдо неймовірно ароматним і смачним.