Аджика з помідорів з морквою

Аджика з помідорів з морквою порадує вас насиченим смаком, апетитним зовнішнім виглядом і ароматом. Такий продукт точно урізноманітнює ваш домашній стіл. Подавайте як доповнення до м’ясних або рибних страв. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Овочі добре промиваємо під водою, очищаємо.
  • Перці ріжемо великими шматочками.
  • Помідори обробляємо на часточки.
  • Нарізаємо моркву, цибулю і очищаємо від лушпиння зубчики часнику.
  • Всі підготовлені овочі прокручуємо на м’ясорубці.
  • Перекладаємо овочеву масу в каструлю з товстим дном. Варимо близько 30 хвилин на тихому вогні, періодично помішуючи лопаткою. Не допускайте пригорання, інакше це погано позначиться на смаку готового продукту.
  • У гарячу масу відправляємо сіль, цукор, оцет і рослинну олію. Перемішуємо і варимо ще 5 хвилин.
  • Розливаємо заготовку по стерилізованим банкам, закриваємо кришками, вкутуємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

Аджика з помідорів з морквою готова. Забирайте на зберігання або пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь