Рецепт піци без сметани і кефіру на сковороді

Якщо вдома немає сметани або кефіру для приготування основи, можна змішати майонез і молоко. Для цих цілей можна використовувати вже трохи скисле молоко і залежаний майонез, це відмінний спосіб економії та утилізації продуктів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
10 хвДрук
  • Борошно просіяти в окрему миску з сіллю.
  • Яйце змішати з молоком і майонезом, збити віночком або виделкою.
  • Не перестаючи збивати, додати порціями борошно з сіллю, дуже ретельно все збити віночком, щоб розбити грудочки тіста.
  • Сковороду змастити рослинною олією.
  • Шинку нарізати тонкими слайсами, можна попередньо обсмажити її без олії на сковороді з 2 сторін.
  • Овочі вимити і обсушити. Помідор нарізати тонкими пластинками. У червоного болгарського перцю зняти шапочку, видалити насіння і перегородки, нарізати тонкими півкільцями. Сир потерти на великій тертці.
  • Кетчуп і майонез з’єднати і перемішати, додати до них приправи.
  • Сковороду нагріти на середньому вогні, вилити на неї тісто, розподілити тісто по колу, щоб вийшов товстий млинець. Тісто по консистенції схоже на тісто на оладки.
  • Обсмажити тісто з одного боку протягом 2-3 хв., обережно перевернути на іншу сторону.
  • Змастити готову сторону соусом, викласти помідори, слідом зверху шаром розкласти шинку і перець. Присипати все натертим сиром.
  • Накрити сковороду кришкою і готувати протягом 8-10 хв.на мінімальному вогні.

Перекласти піцу на блюдо і подавати до обіду в теплому стані.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь