Пісний квасолевий суп без м’яса

Квасоля – повноцінний продукт для тих, хто відмовився від м’яса або з якихось причин не може його їсти. Квасолевий білок містить необхідні елементи для підтримки здоров’я і дозволяє швидко насититися. Якщо в блюдо додати свіжі або сушені пряні трави, воно стане ще більш ароматним і апетитним.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Квасолю потрібно потримати в прохолодній воді не менше 8 годин, а потім залийте боби свіжою водою і варіть приблизно годину, щоб квасоля стала м’якою, але не зварилася.
  • Селеру і морква очистіть, і наріжте брусочками або кубиком.
  • З подрібнених цибулі і моркви приготуйте зажарку: потримайте їх в сковороді з рослинною олією, а потім додайте очищені від шкірки і подрібнені томати. Додайте туди ж моркву з селерою і готуйте все разом близько 6 хвилин.
  • Приправте заправку сіллю і перцем, додайте паприку і гострий перець, якщо є таке бажання, потім прикрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин.
  • У майже приготовлену квасолю перекладіть овочеву заправку, додайте сіль і пряні трави, готуйте ще 10 хвилин, а потім при бажанні, трохи загустіть суп за допомогою борошна.

Подавайте готову страву з зеленню і житнім хлібом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь