Рецепти страв з овочів
Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки0.1 г.
Жири5.0 г.
Вуглеводи31
ккалЗакуска на основі сала – це традиційна страва української кухні. Його успішно готують не лише на Західній Україні та не лише для сімейних посиденьок на дачі. Таке сало...
Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!
Сьомга з овочами на сковороді порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, а й поживними властивостями. Апетитну страву кожен може приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на...
Ніжний торт зі свинячої печінки з сметаною – легка, повітряна і дуже поживна закуска. Приготована з шарів печінкових млинців з соковитою начинкою, вона точно сподобається кожному!
Такий рецепт підійде для тих, хто хоче спробувати котлети з капусти, але не може обійтися без м’яса. Капуста підкреслює смак м’яса і робить котлети особливо соковитими.
На основі відвареного яловичого язика готуються різні салати для святкової трапези, поєднуючи цей делікатесний продукт з різними інгредієнтами. Свіжі огірки і зелень зроблять салат
Гості на порозі і потрібно встигнути зробити швидку закуску? Тоді цей рецепт для вас. Тарталетки з крабовими паличками готуються за лічені хвилини з самих звичайних продуктів, які знайдуться...
Домашній паштет з гусячої печінки – це дуже поживний і цікавий за смаком продукт. Щоб приготувати такий паштет на своїй кухні, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої
Гречана крупа цінна і корисна, з неї готують велику кількість страв. Гречаний суп з куркою відмінно підійде для ситного сімейного обіду. Це повсякденне блюдо не тільки ситне, але...
Котлети з консервованої сардини – це оригінальна та дуже дешева страва для обіднього меню. Їх можна подати разом із соусами або з легким гарніром із овочів. Рис можна...
Курячу печінку рідко використовують для приготування страв, і це незаслужено. Продукт цей дуже корисний, смачний і ситний. Рецепт пропонованого салату з курячої печінки, як і інгредієнти
Суп рамен з морепродуктами – оригінальне частування для вашого столу, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви любите дивувати себе та близьких яскравими стравами різних країн, то обов’
Манти можна готувати з різними начинками, додаючи до дрібно нарізаного м’яса різні овочі. В даному варіанті це гарбуз. Манти виходять соковитими, ароматними, подаються з томатно-часниковим соусом.
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
Окунь річковий, запечений у сметані, відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері.
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
Соковита, ароматна і ніжна яєчня з помідорами, вареною ковбасою і плавленим сиром буде відмінним сніданком. Готувати її легко, а результат точно обрадує вас і всю вашу сім’ю.
Дуже люблю справжні українські галушки! Такі, знаєте, з добротними золотистими шкварками і ароматною цибулькою. У важкі 90-ті ми з сім’єю тільки на них і жили. Правда, часом навіть...
Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.
Додавання здобного ароматного круасану масляного у фарш – відмінний «трюк». В результаті м’ясний хліб виходить дуже насиченим на смак