Простий салат з свинячим язиком, яйцем та огірком

Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Спочатку відварюємо язик в підсоленій воді близько 1-1,5 години. Охолоджуємо його, очищаємо і ріжемо тонкими брусочками.
  • Занурюємо шматочки язика в глибоку миску. Доповнюємо їх тонко порізаним огірком.
  • Кладемо в спільний посуд тертий сир і подрібнені зубчики часнику.
  • Заправляємо частування майонезом і сметаною, солимо і перчимо до смаку. Акуратно перемішуємо.
  • Ділимо салат на порції, доповнюємо половинками відварених яєць і свіжим кропом.

Можна подавати до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь