Рецепти страв з цукром-піском
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.7 г.
Вуглеводи398
ккалЛюля-кебаб прийшов до нас із Близького Сходу, «кебаб» перекладається як «смажене м’ясо». Ця страва підійде для сезону барбекю і не лише. Найкраще вийде люля-кебаб із філе, порубаного ножем,.
Сирні рогалики з повидлом – це частування, яке прикрасить ваш святковий стіл або легко урізноманітнить ваше сімейне чаювання. Ніжне тісто, приготоване на основі сиру, відмінно
Мариновані білі гриби – ароматна та дуже смачна закуска. До вашої уваги пропонується рецепт маринованих білих грибів з цибулею. Така заготівля на зиму – чудова самостійна закуска. Крім...
Ви і ваша сім’я любите домашні заготівлі з грибів, не пропустіть рецепт маринованих опеньків з лимонною кислотою. Приготувавши такі гриби на зиму, ви забудете про додаткові приготування до.
Рогалики з повидлом з дріжджового тіста готуються трохи довше, ніж випічка з іншого тіста, проте, підсумковий результат вартує очікування. За рахунок додавання дріжджів, частування
Варення за цим рецептом виходить неймовірно схожим за смаком та ароматом на свіжі плоди. Приготування не займе багато часу, а ось отримані заготовки зберігаються у погребі до п’яти...
Житній хліб у домашніх умовах у духовці – випічка, яка може бути реалізована не лише досвідченими кулінарами. Виріб, приготовлений на кефірі, заощадить час, на відміну від попереднього варіанту.
Солоні опеньки виходять хрусткими та ароматними. Закуску можна приготувати швидким способом і цього ж дня подавати до столу. Гриби зможуть доповнити багато страв та урізноманітнити ваш стіл.
Замаринувати опеньки можна швидко і за кілька годин. Маленькі гриби, замариновані за пропонованим рецептом, ви зможете подати до столу через 4 години, а більші замаринуються через 7-8 годин.
Ліниві голубці з цвітної капусти та курячого фаршу з філе не додадуть вам зайвих кілограмів, їх можна їсти в помірних кількостях без страху за фігуру. Також такі вироби...
Солянка на зиму з опеньками виходить з незвичайним смаком – з’являється та сама характерна впізнавана грибна нотка. А овочевий смак солянки посилюється попередньою обсмажуванням
Мариновані білі гриби з оцтом – улюблена багатьма закуска, яка також чудово зможе прикрасити будь-який святковий стіл. Заготувати білі гриби на зиму нескладно.
Цей рецепт є найсмачнішим та вдалим способом маринованих боровиків пальчики оближеш на зиму. Він наближений до класичного рецепту. Основою чудового смаку цих маринованих грибів є маринад.
Бедфордширський клангер (The Bedfordshire Clanger) – традиційна англійська страва, популярна ще в XIX столітті. Є довгим пиріжком з хрусткого тіста з начинкою.
Ягідний террін – прохолодні та освіжаючі ласощі, які легко можна приготувати для своїх близьких в умовах домашньої кухні. Особливо актуальним буде террін для спекотних літніх днів.
Кордіал із чорної смородини (Blackcurrant cordial) – популярний англійський літній напій. Спочатку кордіалами називали алкогольні настоянки та лікери, які робили для стимуляції ресурсів
Як же чудово відкрити взимку баночку маринованих грибів і насолодитися їх насиченим смаком! Мариновані білі гриби – неймовірно смачна закуска, яка не лише порадує близьких, а й прикрасить...
Олів’є з раковими шийками – це смачне та оригінальне частування, яке чудово доповнить ваш святковий стіл. Ваші близькі та гості оцінять яскравий смак та апетитний вигляд салату.
З появою мультиварок на ринку, життя багатьох господарок стало набагато простіше! Адже тепер не потрібно шукати на запилених полицях величезні емальовані тази, контролювати вогонь на
Салат з грибами, куркою та ананасами відразу ж викликає інтерес. Це не друкарська помилка і так, в цьому рецепті м’ясо буде поєднуватися з солодким фруктом. Такий незвичайний список.