Олів’є з раковими шийками

Олів’є з раковими шийками – це смачне та оригінальне частування, яке чудово доповнить ваш святковий стіл. Ваші близькі та гості оцінять яскравий смак та апетитний вигляд салату. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти до смаку. Ракові шийки використовуємо у готовому вигляді.
  • Одинаковим кубиком ріжемо моркву, картопля та огірок. Морква і картопля заздалегідь не варимо, їх термічно оброблятимемо в нарізаному вигляді.
  • Далі кубики сирих овочів відправляємо варитись у киплячу підсолену воду на 15 хвилин. Після цього додаємо зелений горошок і варимо ще 5 хвилин. Відкидаємо все на друшляк і промиваємо під холодною водою.
  • Курку обсмажуємо в олії на сильному вогні близько двох хвилин з кожної сторони. Шкірка птиці має добре підрум’янитися.
  • М’ясо обсмаженої та злегка охололої птиці ріжемо невеликим кубиком.
  • Приготуємо соус. Збиваємо яєчні жовтки із сіллю, цукром, гірчицею та білим вином. Інтенсивно працюємо віночком або блендером, потім додаємо вустерський соус і ще раз перемішуємо.
  • Усі підготовлені продукти відправляємо до салатника. Сюди ж викладаємо подрібнені каперси та дрібно порізані відварені ракові шийки. Заправляємо та перемішуємо.

Олів’є з раковими шийками готовий. Подавайте частування до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь