Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.8 г.
Білки
0.3 г.
Жири
9.6 г.
Вуглеводи
42
ккал
варення зі слив з какао і маслом
1 год 30 хв3
Цей варіант ідеально підходить для шанувальників шоколадних страв. Хоч в чистому вигляді шоколад і не використовується, варення виходить завдяки какао насичено шоколадним і ароматним.
варення зі слив з додаванням яблук
48 год 0 хв4
Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні якості і в зимовий період допоможуть.
сливове варення з волоськими горіхами
1 год 5 хв4
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
варення зі сливи без води
17 год 20 хв3
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
рецепт варення зі сливи на зиму
24 год 0 хв2
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів. Для приготування вибирайте
ткемалі з сливи на зиму
60 хв
Давайте на зиму приготуємо класичний соус ткемалі з сливи по одному з рецептів грузинської кухні з покроковими фото. Класичне ткемалі по-домашньому Приготувати смачний популярний соус ткемалі на зиму.