Рецепт варення зі слив з додаванням яблук

варення зі слив з додаванням яблук

Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні якості і в зимовий період допоможуть зміцнити захисні властивості організму.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
48 год 0 хвДрук
  • Переберіть сливи. Промивши. Виріжте кісточки.
  • Яблука промийте. Розріжте на четвертинки. Видаліть кісточки і серцевину
  • З’єднайте підготовлені продукти. Засипте цукром і залиште мінімум на 4 години. Сливи пустять багато соку.
  • Поставте на вогонь. Коли маса закипить поваріть 5 хвилин. Після цього залиште на 12 годин.
  • Повторіть процес ще 2 рази.
  • Після того як проваріть варення втретє, відразу перелийте в підготовлені банки і закатати.
  • Переверніть банки з варенням і залиште під ковдрою до повного охолодження.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь