40 хв2
Салат з курячими сердечками і корейською морквою – це оригінальне частування для вашого домашнього або святкового столу. Таке блюдо вийде неймовірно поживним і цікавим за смаком.
піца за 10 хвилин на сковороді
10 хв3
Смачну піцу реально приготувати на сковороді за 10 хв. активних дій, при цьому начинка повинна бути вже повністю готовою і термічно обробленю заздалегідь, якщо цього вимагає продукт.
15 хв2
Салат з черемші з яйцем і огірком буде у вас найпершим весняним салатом, а цей варіант найбільш популярний за свій особливий смак, корисність і простоту приготування. Він відмінно...
20 хв4
Ситний і бюджетний салат, який із задоволенням їдять дорослі і діти. Рецепт підійде для легкого обіду або вечері, простий набір продуктів знайдеться в холодильнику у будь-якої господині.
канапе з перепелиними яйцями
35 хв24
Смачне і ніжне частування для вашого свята – канапе на шпажках з перепелиними яйцями. Легке блюдо відмінно доповнить ваш стіл і прикрасить його. Використовуйте простий і швидкий у...
1 год 40 хв15
Для святкового столу бутерброди зі шпротами можна приготувати неабияким способом. Наприклад, сформувати прикраси з самих інгредієнтів. В такому випадку бутерброди будуть виглядати незвично і красиво.
курячий суп з часниковими галушками
50 хв10
Суп на курячому бульйоні готується дуже просто і швидко. У цьому рецепті в нього додаються галушки, для приготування яких потрібні тільки яйця, борошно, майонез і часник. Готова страва...
1 год 20 хв3
Радимо вам завжди мати в запасі кілька баночок зі шпротами в олії, щоб в будь-який момент поласувати дуже смачними і легкими бутербродами з солоним огірком і чорним хлібом.
45 хв13
Дуже оригінальний рецепт начинки для тарталеток з використанням морепродуктів. Ніжні, з тонкою лимонною ноткою, ці тарталетки надовго завоюють вашу любов.
Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом
5 год 0 хв8
Печінковий торт зі свинячої печінки з майонезом – дуже апетитний і неймовірно ситний делікатес. Його можна приготувати з будь-якої печінки, але зі свинячої виходить особливо смачно.
салат з яловичим язиком і квасолею
1 год 40 хв2
М’ясним салатам на столі вже ніхто не дивується, і хорошою альтернативою буде салат з яловичим язиком, адже він своїм смаком і текстурою перевершує багато кращих сортів м’
стейк в соєвому соусі
3 год 0 хв2
Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного.
3 год 0 хв10
Печінковий торт з свинячої печінки з часником – це універсальна і дуже апетитна закуска. Торт готується шарами з смачних печінкових коржів. А ось з начинкою можна експериментувати!
тарталетки з сиром і часником
36 хв10
Пропонуємо вашій увазі швидкий варіант гострої порційної закуски, яка подається в ніжних хрустких тарталетках. Ідеальний варіант для шведського столу або великого застілля.
1 год 30 хв4
При плануванні святкового столу кожна господиня приділяє особливу увагу салатам. За цим рецептом ви можете приготувати яскраву і з оригінальним гострим смаком закуску – салат з яловичим язиком.
листковий салат з курячою печінкою
2 год 0 хв8
Куряча печінка проявляє свій смак саме в складі салату, а не в окремій страві. Її відрізняє м’якість, присмак солодощі і відсутність гіркоти, що дозволяє подати цю страву дітям....
салат з крабових паличок і моркви по-корейськи
45 хв8
Гості на порозі, а ви не знаєте чим би їх нагодувати? Тоді цей рецепт буде дуже доречним. Салат виходить дуже яскравим і незвичайним, а корейська морквина надає йому...
2 год 15 хв6
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
45 хв2
Під швидким і смачним перекусом ми зазвичай маємо на увазі бутерброди. В ідеалі такий варіант заморити черв’ячка повинен бути ситним і корисним, особливо якщо ви дотримуєтеся
стейк з яловичини в маринаді з соєвого соусу
2 год 25 хв2
Популярний варіант приготування яловичого стейка як в ресторані – в маринаді з додаванням соєвого соусу. М’ясо порадує своєю соковитістю, яскравим смаком і ароматом.