Салат з курячими сердечками і болгарським перцем

Салат з курячими сердечками і болгарським перцем – це неймовірно смачне і поживне частування для вашого столу. Подавайте яскравий салат до домашнього обіду або вечері. Блюдо з курячим субпродуктом точно урізноманітнює ваше меню. Беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Добре промиваємо курячі сердечка і очищаємо їх від жиру.
  • Відварюємо продукт до готовності, охолоджуємо його і поділяємо на половинки.
  • Дрібно шаткуємо попередньо промиту молоду капусту.
  • Очищаємо болгарський перець від насіння, після обробляємо його тонкою соломкою.
  • Тонкими пір’ям ріжемо червону ріпчасту цибулю.
  • Викладаємо підготовлені продукти в глибоку миску. Сюди ж відправляємо консервовану кукурудзу. Солимо вміст, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо.

Салат з курячими сердечками і болгарським перцем готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь