Салат з курячими сердечками і болгарським перцем – це неймовірно смачне і поживне частування для вашого столу. Подавайте яскравий салат до домашнього обіду або вечері. Блюдо з курячим субпродуктом точно урізноманітнює ваше меню. Беріть на замітку наш перевірений рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче серце ½ кг.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля червона ½ шт.
- Капуста білокачанна 200 гр.
- Кукурудза консервована ½ банки
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
Кроки
- Добре промиваємо курячі сердечка і очищаємо їх від жиру.
- Відварюємо продукт до готовності, охолоджуємо його і поділяємо на половинки.
- Дрібно шаткуємо попередньо промиту молоду капусту.
- Очищаємо болгарський перець від насіння, після обробляємо його тонкою соломкою.
- Тонкими пір’ям ріжемо червону ріпчасту цибулю.
- Викладаємо підготовлені продукти в глибоку миску. Сюди ж відправляємо консервовану кукурудзу. Солимо вміст, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо.
Салат з курячими сердечками і болгарським перцем готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!