Салат “Орхідея”

Надзвичайно ситний і дуже смачний салат “Орхідея” пропонується вашій увазі. Його оформлення настільки красиве, що це блюдо стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Опис приготування:

Попередньо відваріть картоплю, курячу грудку, печериці обсмажте на олії до випаровування рідини. Остудіть і починайте викладати салат на плоску тарілку або в прозору салатницю. Зверху сформуйте квіти Орхідеї з картопляних чіпсів, зелені та тертого жовтка. Всі продукти – доступні і недорогі. Порадуйте своїх близьких новим смачним салатом.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю відваріть в шкірці до готовності, а яйця відваріть круто. Свіжі печериці поріжте на невеликі шматочки і обсмажте до готовності.
  • На дно плоскої тарілки викладіть натерту на великій тертці відварну картоплю. Зверху змастіть невеликою кількістю майонезу.
  • Остигнула курячу грудку подрібніть ножем або порвіть на волокна і викладіть другим шаром. Знову змастіть майонезом.
  • Зверху викладіть обсмажені гриби.
  • Наступний шар-морквина по-корейськи, яку також змастіть майонезом.
  • Відварені яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть наступним шаром.
  • Зверху знову змастіть майонезом. З картопляних чіпсів і подрібненого жовтка зробіть орхідеї. Прикрасьте зеленню за смаком. Салат “Орхідея” готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь