Рецепти страв з субпродуктами
Курка по-албанськи — оригінальне м’ясне блюдо, яке з легкістю замінить звичайні котлети. Її особливість в тому, що м’ясо не потрібно пропускати через м’
Раніше вся куряча печінка у мене йшла на паштет. Його я готую по одному і тому ж рецепту вже кілька років поспіль. Паштет з курячої печінки – найніжніша...
Дивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких...
Поки експерти сперечаються, хто, коли і де насправді придумав бефстроганов, точно знаємо 2 факти. Перший – прославлена яловичина по-строгановськи входить в меню чи не всіх перелічених
Цікаво, що за радянських часів класичний салат Узбекистан можна було спробувати тільки в цій республіці, так як знайти зелену редьку, один з головних інгредієнтів страви, в інших регіонах...
Давайте розповідайте-хто скільки набрав за новорічні свята? Так чи інакше, пропоную почати розвантажуватися потихеньку. І ввести в раціон легкі супи замість жирних салатів.
Свинячі ніжки найчастіше використовують для варіння холодцю, так як на них він виходить смачним і наваристим, тому в даній статті розглянемо, скільки по часу як правильно варити свинячі...
Курячі лапки при правильно приготуванні можуть стати справжнім делікатесом, який буде не тільки дуже смачним, але і корисним (в них міститься багато корисних жирів, вітамінів і мікроелементів необхідних.
Смачний і ситний паштет можна з легкістю приготувати в домашніх умовах, при цьому одним з ключових етапів його приготування є варіння печінки (яловичої, свинячої, курячої або індичої), тому.