Інгредієнти: Сир бринза (з овечого молока)
Калорійність на 100 грам (кбжу):
14.6 г.
Білки25.5 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи298
ккалПечінка – корисний вид субпродукту, багатий на залізо. З печінки зазвичай готують основні страви, закуски та паштети. Я рекомендую вам приготувати теплий салат із курячою печінкою та яблуками.
Чушка бюрек – це дуже популярна у Болгарії традиційна закуска з перців та бринзи. Страва має турецьке коріння, проте сьогодні по-справжньому популярна лише у Болгарії.
Банички – традиційна страва болгарської кухні. Банички є різновидом старовинної болгарської страви баниця. Банички в Болгарії вважаються однією з найулюбленіших страв.
Ліниві хачапурі з сиром у духовці відмінно урізноманітнюють ваше домашнє меню, а також порадують простим кулінарним процесом. Для простого приготування використовуйте перевірений рецепт
Рататуй, запечений в духовій шафі – це відмінний спосіб приготування овочів, який набагато краще обсмажування і не протипоказаний для дієтичного харчування. Класичний рататуй завжди
Грецький салат готується дуже просто, він дуже соковитий та освіжаючий. Якщо класичний варіант грецького салату доповнити такою нестандартною добавкою, як сухарики, то ви отримаєте
Хоч авокадо і має досить високу калорійність, воно насичено корисними рослинними жирами, які дуже потрібні людському організму. Таким чином, якщо з’їдати хоча б половинку одного
Побачила цей рецепт випадково, шукаючи на просторах інтернету рецепт, як приготувати пиріжки з капустою зі студентських часів. Зацікавилася, додала до заміток. Тут не треба було чекати, поки підніметься.
Для любителів яскравого смаку з легкою кислинкою. Ніжна паста з авокадо і двох видів сиру стає ще більш ніжною і ситною завдяки додаванню майонезу. До того ж саме...
Погодьтеся, в нашому регіоні такий сир, як бринза, сильно недооцінений. З нього рідко готують повноцінні страви. Найчастіше просто нарізають скибочками і подають в складі сирної тарілки.
Подорожуючи по різних країнах, я не можу не звернути уваги на місцеву кухню. Щось подобається, щось ні, а деякі рецепти я привожу додому і готую регулярно. Одна з...
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...