Грецький салат з бринзою та сухариками

Грецький салат готується дуже просто, він дуже соковитий та освіжаючий. Якщо класичний варіант грецького салату доповнити такою нестандартною добавкою, як сухарики, то ви отримаєте ситніший і хрумкіший варіант цієї страви.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 104 ккал
Білки: 4.6 г
Жири: 3.4 г
Вуглеводи: 13.3 г
Кроки
35 хвДрук
  • Овочі помийте і дайте їм обсохнути. Наріжте огірки та помідори великими часточками.
  • Цибулю наріжте півкільцями, болгарський перець – соломкою.
  • Бринзу наріжте кубиками, додайте до овочів. Овочі приправте меленим перцем, орегано, заправте лимонним соком та оливковою олією, акуратно перемішайте.
  • Батон наріжте кубиками та обсмажте їх на сухій сковороді. Можна підсушити сухарики у духовці.
  • На плоску страву викладіть листя салату, на них викладіть суміш овочів та бринзи. Додайте сухарики та маслини та подавайте грецький салат на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь