Інгредієнти: Оцет рисовий
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.3 г.
Білки0.0 г.
Жири13.0 г.
Вуглеводи54
ккалСмажений рис з яйцем і беконом є ситною і привабливою стравою, яка не обтяжить своїм приготуванням. Зовнішній вигляд смаженого рису має бездоганний вигляд. Таке частування стане чудовим варіантом.
Рис з овочами та яйцем на сковороді виглядає яскраво. Втілення рецепту займає третину години, і кожен зможе виділити цей час. Дивуючу страву подають самостійно або використовують як гарнір.
Приготування борщу не завжди займає кілька годин. Ви можете сильно заощадити свій час, не витрачаючи його кожен раз на очищення і нарізку всіх овочів. Заправка для борщу прийде...
Пікантна закуска з ненав’язливою гостротою прекрасно доповнює різні гарячі страви і гарніри. Для того, щоб приготувати страву корейської кухні, часник необхідно маринувати в двох
Це неймовірно проста в приготуванні заправка – вам потрібно просто змішати 4 її складових, причому навіть не потрібно якоїсь певної точності, не потрібно виміряти грами.
Це просто нереально смачна заправка для салату, яка однаково ідеально підійде як до овочевих, так і до рибних салатів. Поєднання яскравого свіжого імбиру і терпкого солодкого меду відмінно...