Імбирно-медова салатна заправка

Імбирно-медова салатна заправка

Це просто нереально смачна заправка для салату, яка однаково ідеально підійде як до овочевих, так і до рибних салатів. Поєднання яскравого свіжого імбиру і терпкого солодкого меду відмінно відтіняється кислим соком лимона. А оцет разом з оливковою олією додають в цей дует гармонії.

Якщо у вас немає рисового оцту, можете взяти яблучний, в крайньому випадку – звичайний. Отриману суміш обов’язково процідіть через марлю або дрібне сито. Справа в тому, що у імбиру волокниста структура, і якщо цього не зробити, буде просто не смачно.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
20 хвДрук
  • Імбир очистіть від шкірки. Якщо ви раніше цього не робили, не хвилюйтеся – просто уявіть, що це картопля.
  • Потім наріжте його невеликими шматочками. Надішліть в стакан блендера.
  • У нього ж видавіть сік лимона. Краще видавлювати його через сито, щоб не потрапили кісточки.
  • Туди ж додайте рисовий оцет.
  • Збийте все в однорідну масу за допомогою погружного блендера.
  • Отриману суміш потрібно процідити через сито. Продавіть його ложкою.
  • Отриману суміш відправте назад. Додайте мед.
  • Знову все збийте занурювальним блендером.
  • В процесі тоненькою цівкою вливайте оливкову олію.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь