Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.3 г.
Білки
0.0 г.
Жири
13.0 г.
Вуглеводи
54
ккал
Смажений рис з яйцем і беконом
40 хв6
Смажений рис з яйцем і беконом є ситною і привабливою стравою, яка не обтяжить своїм приготуванням. Зовнішній вигляд смаженого рису має бездоганний вигляд. Таке частування стане чудовим варіантом.
25 хв4
Рис з овочами та яйцем на сковороді виглядає яскраво. Втілення рецепту займає третину години, і кожен зможе виділити цей час. Дивуючу страву подають самостійно або використовують як гарнір.
45 хв2
Приготування борщу не завжди займає кілька годин. Ви можете сильно заощадити свій час, не витрачаючи його кожен раз на очищення і нарізку всіх овочів. Заправка для борщу прийде...
45 хв4
Пікантна закуска з ненав’язливою гостротою прекрасно доповнює різні гарячі страви і гарніри. Для того, щоб приготувати страву корейської кухні, часник необхідно маринувати в двох
Заправка з соєвого соусу, меду і оцту по-японськи
5 хв1
Це неймовірно проста в приготуванні заправка – вам потрібно просто змішати 4 її складових, причому навіть не потрібно якоїсь певної точності, не потрібно виміряти грами.
Імбирно-медова салатна заправка
20 хв1
Це просто нереально смачна заправка для салату, яка однаково ідеально підійде як до овочевих, так і до рибних салатів. Поєднання яскравого свіжого імбиру і терпкого солодкого меду відмінно...
По популярності суп місо серед жителів країн Азії – на другому місці після рису. Блюдо володіє незвичайними властивостями, надають йому особливу супер-силу. Детальніше про те, чим корисний, і.