Забудьте про супи на курячому бульйоні! Цей жирний часниковий суп стане вашим новим зимовим фаворитом.
Протягом багатьох століть часник використовували у багатьох кухнях через його гострий смак, а також через цілющі властивості. Іспанська кухня не є винятком, тому в цьому рецепті буде багато часнику!
Через цілющі властивості часнику тарілка цього супу допоможе вам у боротьбі з застудою.
Якщо у вас є булка старого хліба і ви думаєте про те, щоб позбавитися його, тоді цей рецепт – ідеальний для Вас на сьогодні.
Інгредієнти
Порції: –+
- Олія оливкова ⅓ ст.
- Шинка 50 гр.
- Хліб 2-3 скибочки
- Вода 1 л.
- Куряче яйце 6 шт.
- Спеції
- Часник 3 зубці
- Петрушка ½ пучка
- Паприка 1 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
На порцію
Калорії: 144 ккал
Білки: 11 г
Жири: 13 г
Вуглеводи: 6 г
Кроки
- Наріжте часник, петрушку та шинку. Хліб поріжте на кубики.
- Розігрійте сковороду. Зменште вогонь до середньої температури. Налийте оливкову олію та додайте часник. Повинна бути не висока температура, щоб часник віддав усі свої аромати олії. Це займе хвилини зо дві.
- Поки часник не став коричневим, додайте до нього шинку та хліб. Підсмажте кілька хвилин на сковороді.
- Додайте солодку паприку, потім воду та сіль. Доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні від 10 до 15 хвилин.
- Акуратно розбийте яйця в суп по одному. Накрийте кришкою та не мішайте. Залишіть яйця варитись у супі приблизно 3-5 хвилин.
- Як тільки яйця придбають бажану консистенцію, виловіть їх і покладіть у миски для супу, а потім повільно розлийте суп у кожну миску. Перед подачею покладіть у кожну миску свіжу петрушку.
Смачного!