Іспанський часниковий суп (SOPA DE AJO)

Забудьте про супи на курячому бульйоні! Цей жирний часниковий суп стане вашим новим зимовим фаворитом.

Протягом багатьох століть часник використовували у багатьох кухнях через його гострий смак, а також через цілющі властивості. Іспанська кухня не є винятком, тому в цьому рецепті буде багато часнику!

Через цілющі властивості часнику тарілка цього супу допоможе вам у боротьбі з застудою.

Якщо у вас є булка старого хліба і ви думаєте про те, щоб позбавитися його, тоді цей рецепт – ідеальний для Вас на сьогодні.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 144 ккал
Білки: 11 г
Жири: 13 г
Вуглеводи: 6 г
Кроки
25 хвДрук
  • Наріжте часник, петрушку та шинку. Хліб поріжте на кубики.
  • Розігрійте сковороду. Зменште вогонь до середньої температури. Налийте оливкову олію та додайте часник. Повинна бути не висока температура, щоб часник віддав усі свої аромати олії. Це займе хвилини зо дві.
  • Поки часник не став коричневим, додайте до нього шинку та хліб. Підсмажте кілька хвилин на сковороді.
  • Додайте солодку паприку, потім воду та сіль. Доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні від 10 до 15 хвилин.
  • Акуратно розбийте яйця в суп по одному. Накрийте кришкою та не мішайте. Залишіть яйця варитись у супі приблизно 3-5 хвилин.
  • Як тільки яйця придбають бажану консистенцію, виловіть їх і покладіть у миски для супу, а потім повільно розлийте суп у кожну миску. Перед подачею покладіть у кожну миску свіжу петрушку.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь