Компот з агрусу з чорною (червоною і білою) смородиною в 3 літрових банках

Компот з агрусу з чорною смородиною в 3-х літрових банках – це дуже смачний напій, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Готовий продукт порадує своїм цікавим смаком і корисними властивостями. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Для компоту з агрусу з чорною смородиною в 3-х літрових банках відміряємо необхідну кількість агрусу. Перебираємо і промиваємо його.
  • Разом з агрусом промиємо смородину. Відкидаємо всі ягоди на друшляк.
  • Викладаємо ягоди в стерилізовану банку. Заливаємо їх крутим окропом, настоюємо 5 хвилин і після воду акуратно зливаємо в каструлю.
  • Всипаємо в воду цукор. Доводимо до кипіння і перемішуємо до розчинення сухого інгредієнта. Кип’ятимо 5 хвилин.
  • Заливаємо сиропом ягоди, закочує металевою кришкою.
  • Перевертаємо заготовку догори дном, вкутуємо в плед і залишаємо до повного охолодження.

Компот з агрусу з чорною смородиною в 3-х літрових банках готовий. Можна прибирати на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь