Домашні круасани з Нутеллою можна подавати як до гарячих, так і до холодних напоїв. Оцініть зрозумілий і швидкий рецепт приготування, який заощадить Ваш час і підніме настрій своїм смаком.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 300 гр.
- Нутелла 100 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
Кроки
- Даємо тісту добре розморозитися, потім ділимо його на рівні квадрати.
- На кожну частину розрізаного тіста кладемо чайну ложку нутелли і звертаємо заготовку в Круасан.
- В окремій тарілці збиваємо куряче яйце.
- Яєчної сумішшю обмазуємо кожен Круасан за допомогою кулінарного пензлика. Така дія зробимо продукт більш рум’яним.
- Викладаємо круасани на деко, застелене пергаментом, і ставимо в духовку при температурі 180 градусів. Готуємо 20-25 хвилин.
Викладаємо круасани на порційні тарілки і подаємо до столу з улюбленими напоями. Готово!