Хочете порадувати близьких оригінальним частуванням? Приготуйте на десерт домашні круасани з яблуками. Смачне і цікаве в приготуванні блюдо не залишиться непоміченим.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 350 гр.
- Яблуко 2 шт.
- Масло вершкове 120 гр.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Вода мінеральна 50 мл.
- Кориця за смаком
Кроки
- Промиваємо яблука, потім акуратно знімаємо шкірку.
- Очищені фрукти ділимо на невеликі часточки. Розраховуйте, щоб вони помістилися всередину круасана.
- Далі розморожуємо листкове тісто і поділимо його на кілька великих трикутників.
- В основу кожного трикутника з тіста кладемо по часточці яблука.
- Закручуємо яблуко в тісто, акуратно закріпивши Круасан кінчиком.
- Тепер розтопимо вершкове масло в невеликій каструлі або сотейнику.
- Всипаємо в рідке масло цукор, розмішуємо і варимо кілька хвилин до його розчинення. Отриману суміш прибираємо з плити і даємо їй охолонути.
- Круасани викладаємо на деко і заливаємо їх заготівлею з масла і цукру.
- Тепер підливаємо до вмісту трохи мінеральної води.
- Випікаємо десерт 20 хвилин при температурі 180 градусів. Після приготування за смаком посипаємо корицею.
Розкладаємо ласощі по порційних тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!