Дуже смачні круасани з листкового тіста з яблуками

Хочете порадувати близьких оригінальним частуванням? Приготуйте на десерт домашні круасани з яблуками. Смачне і цікаве в приготуванні блюдо не залишиться непоміченим.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Промиваємо яблука, потім акуратно знімаємо шкірку.
  • Очищені фрукти ділимо на невеликі часточки. Розраховуйте, щоб вони помістилися всередину круасана.
  • Далі розморожуємо листкове тісто і поділимо його на кілька великих трикутників.
  • В основу кожного трикутника з тіста кладемо по часточці яблука.
  • Закручуємо яблуко в тісто, акуратно закріпивши Круасан кінчиком.
  • Тепер розтопимо вершкове масло в невеликій каструлі або сотейнику.
  • Всипаємо в рідке масло цукор, розмішуємо і варимо кілька хвилин до його розчинення. Отриману суміш прибираємо з плити і даємо їй охолонути.
  • Круасани викладаємо на деко і заливаємо їх заготівлею з масла і цукру.
  • Тепер підливаємо до вмісту трохи мінеральної води.
  • Випікаємо десерт 20 хвилин при температурі 180 градусів. Після приготування за смаком посипаємо корицею.

Розкладаємо ласощі по порційних тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь