Рецепти китайської кухні
Рис по-кантонськи ( Rіso alla cantonese) – цей рецепт дуже люблять в Італії, хоча його коріння сягає в Китай. Назва рису по-кантонськи походить від китайського міста Кантон (Canton).
Перед вами рецепт смачного та корисного салату – салат з язиком – це відмінний делікатес, тому що язик за смаковими якостями не зрівняється з будь-яким іншим видом м’яса....
Смажений рис з яйцем і беконом є ситною і привабливою стравою, яка не обтяжить своїм приготуванням. Зовнішній вигляд смаженого рису має бездоганний вигляд. Таке частування стане чудовим варіантом.
Смажений рис з яйцем по-китайськи є частуванням, яке не завдасть незручностей і підійде не тільки для сніданку, але і для будь-якого іншого прийому їжі. Страва припаде до смаку...
Китайські пельмені зі скляного тіста — це легка закуска, яку можна приготувати з будь-якою начинкою. Зазвичай для цього використовують креветки, фарш або овочі. З кожною з таких начинок...
На сковороді обсмажується маринована в соєвому соусі курка. Окремо смажиться болгарський перець з цибулею, баклажаном, стручковою квасолею і часником в соусі теріякі з соєвим соусом.
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих реберець в глазурі, після яких.
Зізнаюся чесно, іноді в моїй кулінарній практиці трапляються страви, які починаєш любити з другого-третього разу. І не тому, що вони погані. Причина в їх особливому смаку, який потрібно...