Смажений рис з яйцем по-китайськи

Смажений рис з яйцем по-китайськи є частуванням, яке не завдасть незручностей і підійде не тільки для сніданку, але і для будь-якого іншого прийому їжі. Страва припаде до смаку любителям азіатської кухні та поціновувачам цікавих поєднань.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
20 хвДрук
  • Рис з яйцем готується швидко та просто. Вивчивши рекомендації на пачці рису, ретельно змиваємо крохмаль, промиваючи рис до прозорої води.
  • Варимо, як описано в інструкції.
  • Очистивши овочі, ріжемо так, як подобається. На прогрітій кунжутній олії смажимо цибулю. Далі додаємо морквину. Припускаємо до м’якості овочів.
  • Закладаємо кабачок і обсмажуємо близько 3-х хвилин.
  • Звільнивши часникові часточки від лушпиння, подрібнюємо і закидаємо разом із рисом до обсмажування. Обсмажуємо при регулярному розмішуванні кілька хвилин.
  • Розбовтавши яйця з соєвим соусом, додаємо щіпку солі. Заливаємо масою пасерування.
  • При розмішуванні смажимо, поки яєчна маса не підсмажиться. Присипаємо кунжутом.
  • Зелену цибулю обполіскуємо та ріжемо діагональними пір’їнками. Прогрів вміст сковороди, сервіруємо страву і присипаємо цибульними пір’їнками.

Подаємо палички для тих, хто хоче сповна відчути атмосферу азіатської кухні. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь