Куряче «ескімо» в беконі у духовці

Курячі котлети в беконі

Перед кожним святом чоловік запитує: «Куряче “ескімо” готуватимеш?» Цікаву він вигадав назву для цієї страви! Хоча певна схожість, звичайно, є. Тільки мова піде не про десерт, покритий шоколадом, а про курячі котлети!

Це ошатне блюдо б’є всі рекорди по ефектній подачі! Курячі котлети в беконі — цікаве та сміливе рішення. На столі вони завжди займають чільне місце та розлітаються першими. А готувати цю страву зовсім не складно. Завдяки манній крупі у складі фаршу коржі відмінно формуються.

Як приготувати куряче «ескімо» в беконі в духовці

Якщо хочете зробити котлети в беконі ще більш ошатними, пропоную їх прикрасити. Після приготування нанизуйте на дерев’яні шпажки оливки, маслини, шматочки огірка або помідори чері. Гаряче стане яскравішим і симпатичнішим!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
35 хвДрук
  • Курині стегна без шкірки і кісток подрібніть у м’ясорубці разом із цибулею та часником. Додайте сіль, перець та манну крупу. Перемішайте та відбийте фарш. Накрийте його пакетом і заберіть у холодильник на півгодини.
  • Змочіть руки водою. Формуйте котлети та обертайте їх смужками бекону.
  • Нанизуйте котлети на замочені шпажки і викладайте їх на застелений пергаментом лист. Випікайте 30 хвилин в розігрітій до 200 °С духовці.

Безумовно, для приготування курки в беконі Ви можете використовувати інші частини птиці. Крім того, якщо у вас є гриль, приготувати блюдо можна на ньому. У такому разі уважно простежте, щоб фарш усередині бекону добре приготувався. З яким гарніром подаватимете цю страву?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь