Курячий бефстроганов з огірками – це інтерпретація популярної страви з яловичини. Однак замінивши червоне м’ясо ніжним філе, смак готової страви зовсім не погіршується, а навпаки виходить у рази ніжнішим. Огірочки надають м’ясу особливого пікантного смаку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок маринований 2 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Сметана 20% 4 ст. л.
- Вода ½ ст.
- Олія соняшникова для смаження
- Каррі за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Куряче філе розрізаємо на тонкі пластини і з двох сторін солимо і перчимо, відбиваємо за допомогою кухонного молоточка.
- Підготовлене м’ясо нарізаємо брусками. Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.
- У сковорідку наливаємо олію і прогріваємо її, смажимо птицю до зміни кольору і додаємо цибулю, томимо до готовності інгредієнтів.
- Тим часом дрібно ріжемо мариновані огірки.
- Огірки разом із борошном, водою та сметаною відправляємо в сковороду, перемішуємо і кип’ятимо 2-3 хвилини.
- Перед подачею присмачуємо сіллю, чорним перцем та каррі.
Готуйте та отримуйте задоволення!