Курячий бульйон з яйцем

Курячий бульйон з яйцем – це перша страва, що зігріває і ароматна, яка не тільки може позбавити вас від голоду, але і також полегшить симптоми застуди і наслідки галасливих гулянок. Весь секрет прозорого і водночас наваристого бульйону простий: видаляєте весь шум!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Промитого птаха поміщаємо в каструлю і заливаємо водою, солимо.
  • Потім закидаємо цілу голівку очищеної цибулі і доводимо до кипіння, зменшуємо нагрівання і томимо близько години, видаляючи пінку.
  • Паралельно відварюємо та очищаємо яйця, розрізаємо на скибочки. Виймаємо спинку з бульйону та знімаємо м’ясо з кісточок. Птах і яйця кладемо в бульйон.
  • Розливаємо наваристий та прозорий бульйон по порційним тарілкам.

Доповнюємо гілочками кропу і приступаємо до обіду. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь