Курячий бульйон з яйцем – це перша страва, що зігріває і ароматна, яка не тільки може позбавити вас від голоду, але і також полегшить симптоми застуди і наслідки галасливих гулянок. Весь секрет прозорого і водночас наваристого бульйону простий: видаляєте весь шум!
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка (спинка) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куряче яйце 3 шт.
- Сіль 1 ч. л.
- Вода 1.5 л.
- Кріп за смаком
Кроки
- Промитого птаха поміщаємо в каструлю і заливаємо водою, солимо.
- Потім закидаємо цілу голівку очищеної цибулі і доводимо до кипіння, зменшуємо нагрівання і томимо близько години, видаляючи пінку.
- Паралельно відварюємо та очищаємо яйця, розрізаємо на скибочки. Виймаємо спинку з бульйону та знімаємо м’ясо з кісточок. Птах і яйця кладемо в бульйон.
- Розливаємо наваристий та прозорий бульйон по порційним тарілкам.
Доповнюємо гілочками кропу і приступаємо до обіду. Смачного!