Квас з цикорію на 3 літри

Квас із цикорію дуже простий у приготуванні в домашніх умовах. На смак він нагадує напій з бочки, який часто можна було зустріти на вулицях радянських міст, однак позбавлений пшеничних ноток, характерних для хлібного квасу.

Як почати готувати квас із цикорію на 3 літри

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
4 год 0 хвДрук
  • Влийте воду в каструлю, додайте цукор, лимонну кислоту, цикорій та доведіть цю суміш до кипіння. Охолодіть рідину до 33-35 градусів.
  • Всипте в заготівлю дріжджі, розмішайте і залиште в теплому місці на 4 години.
  • ісля закінчення належного часу процідіть квас і перелийте його у зручну ємність для зберігання, помістіть напій у холодильник, щоб він охолонув.

У спекотний літній день порадуйте своїх близьких ядреним прохолодним квасом. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 53 оцінки, середнє 4.45 з 5 )
Залишити відповідь