Лазанья з капустою і грудинкою

Лазанья з капустою і грудинкою
Час приготування: 50 хв

Якщо ви досі пробували тільки лазанью болоньєзе, то вас ще чекає багато відкриттів в італійській кухні. Італійці готують лазанью практично з будь-яких продуктів. Перед вами якраз такий, не самий звичний для не італійнців рецепт – лазанья з капустою і грудинкою.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Капусту наріжте соломкою, грудинку – невеликими кубиками. Розігрійте велику сковороду на середньому вогні, влийте трохи оливкової олії і обсмажте грудинку до золотистого кольору. Додайте капусту і смажте, помішуючи, поки капуста не стане м’якою, 10 хв. приправте сіллю і перцем.
  • Відваріть листи лазаньї в киплячій підсоленій воді, 3 хв.шумівкою акуратно перекладіть на розстелені рушники.
  • Змастіть маслом форму для запікання розміром 20х30 см. Покладіть шар листів лазаньї, змастіть соусом бешамель, покладіть капусту з грудинкою, посипте пармезаном і полийте соусом бешамель. Накрийте листами лазаньї і повторіть шари. Останнім повинен бути шар капусти, бешамелі і сиру.
  • Поставте лазанью в духовку, розігріту до 200 °С, і запікайте 20 хв. Дістаньте лазанью з духовки, дайте трохи охолонути і подавайте.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь