Ніжне, м’яке пісочне печиво на сметані

Пісочне печиво, приготоване на сметані, виходить дуже смачним, м’яким, розсипчастим і ніжним. Таке печиво має приємну структуру, майже не кришиться і буквально тане в роті. Обов’язково скористайтеся цим рецептом на дозвіллі.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
50 хвДрук
  • Заздалегідь вийміть масло або маргарин з холодильника і порубати на шматочки. Масло повинно підтанути при кімнатній температурі і розм’якшити.
  • З’єднайте борошно і соду, додайте ванільний цукор.
  • У розм’якшене масло додайте цукровий пісок і курячі яйця, сметану, розмішайте і збийте до більш-менш однорідного стану.
  • У суміш з масла, цукру і яєць просійте за допомогою сита борошно і почніть вимішувати пластичне гладке тісто. Оберніть його в плівку і приберіть в холодильник буквально на пів — години.
  • Відпочиле тісто викладіть на пекарський папір і розкачайте його за допомогою качалки, злегка присипавши пласт цукровим піском.
  • Духову шафу включіть розігріватися до 190 градусів. З тіста виріжте формочками печиво. Якщо формочок немає, підійде звичайний стакан.
  • Папір з печивом покладіть на деко в розігріте до 180 градусів духовку і випікайте печиво до повної готовності протягом двадцяти хвилин.

Готове печиво вийміть з духовки і остудіть, перед тим як подавати до чаю.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь