Обліпиховий чай з м’ятою

Чай з обліпихи з м’ятою порадує вас своїм дивним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями. Для приготування яскравого ягідного чаю використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти зі списку.
  • Листовий чай, промиті гілки м’яти і часточки лимона кладемо в заварювальний чайник.
  • Заливаємо продукти 800 мл окропу. Залишаємо настоюватися на 10-15 хвилин.
  • Відміряємо потрібну кількість обліпихи та рідкого меду.
  • Промиваємо ягоди, подрібнюємо їх і перемішуємо з рідким медом.
  • У настояний чай перекладаємо суміш з обліпихи. Знову настоюємо 10-15 хвилин.

Обліпиховий чай з м’ятою готовий. Розливайте по кружках через дрібне сито і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь