Чай з обліпихи з м’ятою порадує вас своїм дивним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями. Для приготування яскравого ягідного чаю використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Обліпиха заморожена 2.5 ст. л.
- Мед квітковий 1 ст. л.
- М’ята свіжа 3 гр.
- Окріп 800 мл.
- Лимон за смаком
- Чай чорний 1 ст. л.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти зі списку.
- Листовий чай, промиті гілки м’яти і часточки лимона кладемо в заварювальний чайник.
- Заливаємо продукти 800 мл окропу. Залишаємо настоюватися на 10-15 хвилин.
- Відміряємо потрібну кількість обліпихи та рідкого меду.
- Промиваємо ягоди, подрібнюємо їх і перемішуємо з рідким медом.
- У настояний чай перекладаємо суміш з обліпихи. Знову настоюємо 10-15 хвилин.
Обліпиховий чай з м’ятою готовий. Розливайте по кружках через дрібне сито і подавайте до столу!