Окунь річковий, запечений у сметані

Окунь річковий, запечений у сметані

Окунь річковий, запечений у сметані, відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку перевірений рецепт із покроковим описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Потрошимо, ретельно очищаємо і промиваємо під водою річкових окунів. Після обсушуємо за допомогою паперових рушників.
  • Далі кожну тушку натираємо сіллю, подрібненим часником, чорним меленим перцем і спеціями на смак.
  • Відміряємо вказану кількість сметани.
  • Додаємо до сметани французьку гірчицю, лимонний сік та цедру. Добре перемішуємо.
  • Добре обмазуємо рибу підготовленим сметанним соусом і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
  • Потім окунів у сметані перекладаємо на лист з пергаментом або фольгою. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30-40 хвилин.

Окунь річковий, запечений у сметані, готовий. Подавайте частування до столу, доповнивши зеленню, і скоріше пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь