Легкий за смаком і способом приготування варіант святкових канапе – з овочів. Таке частування підійде для вегетаріанського і веганського меню. Використовуйте ідею для свого столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Помідор 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Зелень для прикраси
Кроки
- Всі овочі промиваємо і починаємо їх обробляти. Огірок ріжемо тонкими колами.
- Помідор обробляємо невеликими однаковими за розміром часточками.
- Знімаємо шкірку з моркви, після ріжемо плід невеликими колами.
- Прибираємо з болгарського перцю плодоніжки і насіння. Далі плід дрібно нарізаємо.
- Починаємо формувати частування. Спочатку нанизуємо на шпажку помідор, болгарський перець, а після морква з огірком. Викладаємо овочеву закуску на тарілку, прикрашаємо ароматною зеленню і подаємо до столу!