Овочеві канапе на шпажках на святковий стіл

Легкий за смаком і способом приготування варіант святкових канапе – з овочів. Таке частування підійде для вегетаріанського і веганського меню. Використовуйте ідею для свого столу.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
15 хвДрук
  • Всі овочі промиваємо і починаємо їх обробляти. Огірок ріжемо тонкими колами.
  • Помідор обробляємо невеликими однаковими за розміром часточками.
  • Знімаємо шкірку з моркви, після ріжемо плід невеликими колами.
  • Прибираємо з болгарського перцю плодоніжки і насіння. Далі плід дрібно нарізаємо.
  • Починаємо формувати частування. Спочатку нанизуємо на шпажку помідор, болгарський перець, а після морква з огірком. Викладаємо овочеву закуску на тарілку, прикрашаємо ароматною зеленню і подаємо до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь