Паста з гарбузовим пюре

Паста з гарбузовим пюре (Pasta con zucca cremosa) – традиційна італійська страва. Це чудовий вегетаріанський рецепт приготування пасти. Він не тільки простий у приготуванні, але й дуже смачний. Навіть для тих, хто насторожено ставиться до гарбуза. Кремове гарбузове пюре відмінно доповнює пасту і робить цю просту страву ошатною.

Нижче ми наводимо традиційний італійський рецепт пасти з гарбузовим пюре.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
35 хвДрук
  • Нарізати дрібно цибулю і пасерувати на оливковій олії до золотистого кольору.
  • Нарізати кубиками гарбуз і додати до цибулі. Протягом 2-3 хвилин обсмажити на середньому вогні, постійно помішуючи, потім додати овочевий бульйон і тушкувати до готовності, поки гарбуз не стане м’яким.
  • Додати сіль до смаку. Коли гарбуз буде готовий, перетворити його на пюре занурювальним блендером.
  • Відварити пасту в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці до стану аль денте.
  • Додати пасту до пюре, при необхідності додати води, в якій відварювалася паста.
  • Тушкувати на повільному вогні 2-3 хвилини.
  • Розкласти пасту з гарбузовим пюре по тарілках для подачі, посипати чорним меленим перцем і тертим пармезаном. Також можна до гарбузового пюре додати м’який свіжий сир типу Філадельфія.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь