Пісочне печиво з цукровою пудрою

Пісочне печиво з цукровою пудрою – це дуже смачна і яскрава випічка для вашого домашнього столу або затишного чаювання в колі сім’ї. Приготувати таке частування нескладно. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • З’єднуємо розм’якшене вершкове масло, цукор, сіль і ванілін.
  • Збиваємо вміст і доповнюємо рослинною олією. Продовжуємо збивати до однорідності.
  • Висипаємо в заготовку крохмаль, перемішуємо.
  • Поступово просіваємо сюди борошно.
  • Замішуємо однорідне розсипчасте тісто.
  • Формуємо з тіста кілька брусочків. Після розрізаємо їх на невеликі частини.
  • Перекладаємо заготовку на деко з пергаментом.
  • Випікаємо 40 хвилин при температурі 150 градусів.
  • Після випікання обвалюють печиво в цукровій пудрі з усіх боків.

Пісочне печиво з цукровою пудрою готове. Пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь