Піца-пиріг з грибами і шинкою

Піца-пиріг з грибами і шинкою
Час приготування: 60 хв

Перший шматок, слідом за ним другий, третій … як і мед, піца дуже дивний предмет. Якщо вона є, то її відразу немає. Ділимося рецептом ситної домашньої суперпіцци, навіть одна скибочка якої подарує безліч задоволення і насичення.

Вид випічки далекий від класичного її прототипу на тонкому коржі. Наша піца швидше нагадує пиріг, високий і багатошаровий. Воно й на краще: чим більше начинки, тим більше улюбленого смаку. Приступимо!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Тісто. У глибоку миску просійте борошно. Додайте дріжджі, сіль, влийте теплу воду і оливкову олію. Замісити тісто. Накрийте миску рушником і залиште в теплі на 45 хвилин.
  • Цибулю, шинку і гриби наріжте невеликими кубиками. Підрум’яньте на сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії.
  • Тісто, що підійшло обімніть, розкачайте в довгастий прямокутник. Змастіть його кетчупом, зверху розкладіть скибочки сиру і викладіть начинку.
  • Скачайте прямокутник в рулет і наріжте шматочками шириною 10 см. викладіть шматочки зрізом вгору в круглу форму для запікання.
  • Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.

Результат шикарний, при цьому ми обійшлися без особливих витрат. Спробуйте приготувати і не забудьте розповісти друзям про новий рецепт!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь