Піца з лаваша на сковороді

піца з лаваша на сковороді

Часто стикалася з тим, що лаваш рвався і від нього залишалися дрібні шматочки. Довго гадала, куди їх подіти. І дуже зраділа, коли на очі попався цей рецепт. Своєрідна піца з лаваша на сковороді цілком може зійти за повноцінний сніданок. І готується не складніше омлету.

Для начинки можна використовувати різні овочі, шинку або курку, копчені ковбаски або кілька видів сиру. Тут вже все залежить від фантазії і смакових уподобань. У мене в холодильнику залишився шматочок вареної ковбаси і один середній помідор. Навіть з такими простими інгредієнтами вийшло смачно.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
20 хвДрук
  • Наріжте лаваш шматочками шириною 7-8 см. складіть всі смужки стопкою або поверніть трубочкою і наріжте соломкою.
  • Яйця збийте з молоком, сіллю, перцем і спеціями за бажанням. Можна додати трохи сушеного часнику.
  • Наріжте помідор і ковбасу невеликими кубиками, а сир натріть на середній тертці.
  • Розігрійте сковороду з соняшниковою олією. Встановіть вогонь трохи нижче середнього. Висипте лаваш на сковороду, залийте яєчно-молочною сумішшю і добре перемішайте.
  • Рівномірно розподіліть лаваш і викладіть зверху помідори і ковбасу. Посипте сиром, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і готуйте 7-8 хвилин. Перед подачею посипте рубаним кропом.

Всього за кілька хвилин у вас на столі буде ситний перекус. Це прекрасна альтернатива піці та іншим закускам. Завдяки яйцям локшина з лаваша добре просочується і перетворюється в справжню основу. А начинку ви можете підібрати на свій смак. Як вам така ідея?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь