Покроковий рецепт приготування круасанів з листкового тіста з бананом

круасани з листкового тіста з бананом

Банан – одна з цікавих і незвичайних начинок для домашніх круасанів. Фрукт злегка підпікаєтся в духовці і стає м’яким і тане, що чудово доповнює пишне листкове тісто.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
50 хвДрук
  • Злегка розгортаємо м’яке листкове тісто. Ріжемо його на великі трикутники.
  • Далі очищаємо банани від шкірки і ріжемо кожен на 3-4 частини.
  • По одному такому шматочку банана кладемо на основу кожного трикутника. Закручуємо продукт, надаючи йому звичну форму круасана. Акуратно закріплюємо заготовку тонким кінчиком.
  • У невеликій глибокій мисці збиваємо яйце з цукром.
  • Яєчною сумішшю обмазуємо круасани з начинкою і викладаємо їх на деко з пергаментом. Відправляємо на 20 хвилин в духовку, розігріту до 180 градусів.

Оригінальні круасани з листкового тіста з бананом готові. Даємо їм трохи охолонути і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь