Банан – одна з цікавих і незвичайних начинок для домашніх круасанів. Фрукт злегка підпікаєтся в духовці і стає м’яким і тане, що чудово доповнює пишне листкове тісто.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 500 гр.
- Банан 3 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
Кроки
- Злегка розгортаємо м’яке листкове тісто. Ріжемо його на великі трикутники.
- Далі очищаємо банани від шкірки і ріжемо кожен на 3-4 частини.
- По одному такому шматочку банана кладемо на основу кожного трикутника. Закручуємо продукт, надаючи йому звичну форму круасана. Акуратно закріплюємо заготовку тонким кінчиком.
- У невеликій глибокій мисці збиваємо яйце з цукром.
- Яєчною сумішшю обмазуємо круасани з начинкою і викладаємо їх на деко з пергаментом. Відправляємо на 20 хвилин в духовку, розігріту до 180 градусів.
Оригінальні круасани з листкового тіста з бананом готові. Даємо їм трохи охолонути і подаємо до столу.